Hälsningar från Jeffrey (fd Shadow)

Hej! Här kommer en hälsning från vår Boxador Jeffrey/Jeff (fd. Shadow)

Jag flyttade till min familj i Skåne för snart 3 månader sen, vi bor precis intill skogen och jag älskar det!
Min husse och matte kom och hämtade mig i Göteborg på ett jourhem som jag bodde på för stunden. När vi kom hem tyckte jag att husse va lite läskig då jag alltid tyckt att män varit obehagliga. I början ville jag bara va i närheten av matte och det tog ett par dagar innan jag vågade gå själv med husse och kissa. Nu är han min bästa lekkompis! Det är nästan så att matte blir avundsjuk på oss ibland.
Livet på landet passar mig perfekt.
Jag verkligen ääälskar att springa, hoppa och busa i skogen. Matte säger att jag är duktig på att gå lös, men jag vet ju att hon har godis i fickan som jag får när hon kallar.
Mat är det bästa jag vet. Husse och matte måste gömma fodret annars äter jag upp allt som jag kommer åt.
Jag har fått två små kompisar som hälsar på nån gång ibland, en fransk bulldog och chihuahua. Det är två tjejer, ibland tycker dom att jag busar för mycket men då säger dom ifrån så då måste jag ge mig.
Nu morrar jag inte längre på killar, jag har märkt att dom inte är så farliga som dom ser ut och ibland har dom t.o.m godis på sig!
Ibland är jag och matte själva om kvällarna, då är jag duktig på att vakta huset. Jag har lärt mig en del tricks också som ligg, rulla runt och skall.
Sen är jag världens kelgris! Jag vill helst vara nära hela tiden och älskar när någon klappar/kliar mig. De dagar matte inte är hemma får jag följa med husse till kontoret.
Nu ska jag snart fylla 1 år och jag växer så det knakar!
Som valp har jag fått växa upp på gatan och bo på olika jourhem och äntligen har jag fått mitt för alltid-hem.
Här kommer lite bilder på Jeff, i den ordning han kom till oss.
Vi är så glada för vår lille kille, ingen annan hund hade passat oss bättre!
/Filippa och Kenny