Hälsningar från Harvey

Här kommer en hälsning från Harvey och mig. Vilken underbar hund jag fick. Har anpassat sig enormt bra. Vi har varit på lite utflykter och semestrar. Han fick ju träffa mina barnbarn i somras, och barnen och han fann varandra och hade kul ihop. Va mycket lyckat.
Han är enormt kelsjuk, vill gärna krypa upp intill mig när jag sitter i soffan och putta till med nosen och vill då stå i centrum och bli gossar och Kelda. Han har en del jakt i sig. Vill gärna nosa och följa spår. Har gått en nosework kurs, där han var enormt duktig. Har också provat viltspår med honom, och det gillar han ännu bättre. Han är jätteduktig på detta. Vi vardagslydnadskurs, va bra för det behövde han. Nu kommer han på inkallning, han går fint i koppel – drar inte så hemskt längre.
Han har fortfarande lite tendenser till att bli rädd vid vissa ljud och vissa saker. I början var han rädd för skohornet och paraplyet. Men skohornet har han lärt sig nu att det inte är farligt. Paraply är han fortfarande lite rädd för.
Men vilken trevlig och underbar hund han är. Social, gillar människor, hälsar gärna på dom. Bättre hund kunde jag inte få. Gillar att träffa andra hundar, och gärna busa med sina nya kompisar. Vi har en inhägnad stor hage vid vår klubbstuga, som vi åker till flera gånger i veckan. Där han får vara lös och busa med sina kompisar. Detta gillas enormt mycket. Goare hund finns inte, och han blir lite bortskämd.
Hälsningar
Maritha och Harvey