Hälsningar från Dixon

Vissa hundar tar tid på sig att välja sin rätta familj, så var det för Dixon som blev adopterad, återlämnad och placerad i jourhem innan han hittade sina räddare i nöden. Dixon skällde och gjorde utfall mot bilar, hundar, människor och allt som var nytt och skrämmande, han blev okontaktbar och mycket upprörd. Första gången han träffade Stefan och Klas visade han upp hela sitt register av ljud och känslor men dom valde att ge honom en chans och han fick följa med hem till lugnet på landet. Här kommer en liten hälsning från hans nya familj.

”Vi måste säga att den här lilla killen bara fortsätter att förvåna oss, nu har han träffat män, kvinnor, barn och 3 stycken hundar och han fungerar så bra den lilla sötnöten. Han är den goaste lilla vovven i världen. Han vill hela tiden ha närhet och ligger tätt intill i soffan när man kollar på tv om kvällarna och ligger mellan oss en stund när vi lagt oss, sen går han ner i sin egen bädd.

Ute är det fortfarande lite jobb men möten med bilar fungerar numer bra, när det kommer människor så morrar han lite men får han bara hälsa är han överlycklig. Som sagt en glad, trygg och lycklig hund har han blivit sedan han kom till oss och det är helt fantastiskt. Hälsningar från Stefan, Klas och Dixon”