Hälsningar från Chia

Hej!

Först och främst vill jag bara lyfta er alla till skyarna för arbetet ni gör. Utan er så hade jag inte haft möjligheten att få träffa Chia.

Chia kom till mig för 6 år sedan och jag trodde aldrig det skulle bli så tufft som det faktiskt var. Hon vägde då bara 13kg men det var en kamp att bära ner henne för alla trappor och upp för alla trappor. Jag trodde jag skulle ge upp flertalet gånger men jag krigade på och även hon krigade på. (Det var tur hon lärde sig övervinna sin rädsla för trappor, för hon vägde sen 40kg)

Vi flyttade till ett hus mitt i skogen och sen den dagen så har hon fått sprungit fritt, hon har ständigt visat mig att man kan ha trauman men fortfarande vara världens lyckligaste. Hon hade svårt att möta andra människor, men hon älskade alla tillslut.
Katter ville hon attackera men även det gick bort.
Hundar ville hon attackera men även det gick bort.

Hon fick leva halva sitt liv i de lugna, bortom all misär, hon hade maten framme hela tiden och hon fick springa ute när hon ville.
Den 4:e mars fick himlen den finaste ängeln.

Skulle Chia kunna säga någonting så hade hon tackat er för ni tog hand om henne och gav henne en till chans i livet.
Och jag vill tacka er tusen gånger om för ni gav mig denna hederfulla uppgift.

Tusen tack till er ALLA.

/ Linn