Hälsningar från Cash och Lily

Juli 2013 kom Cash (Usher) till Arlanda för att träffa husse. Husse mötte en nervös och orolig liten vovve som visa sig vara otroligt kärleksfull och tillmötesgående. Vi hoppade in i bilen efter en liten rastning och körde mot Västerås, men eftersom vi inte visste hur ofta Cash behövde rastas så stannade vi i Ekolsund. Under den första promenaden så hittade han någonting som han bestämde sig för att rulla i. Nästa stopp vart bensinstationen för att hitta något att få honom ren nog. När vi kom hem bestämde sig den nya herren att märka revir i lägenheten. Efter den incidenten så rullade allting på och han visade sig vara en väldigt kärleksfull kamrat och även om husse inte ville att han skulle ligga i sängen, så visade han att där skulle han ligga. En lång kamp inleddes men Cash vann. Livet levde vidare. Cash spenderade många år med husse i lastbilen.  Ibland fick Cash vara på ett hunddagis när husse jobba, där trivdes han väldigt bra. Det var ungefär samma tid som Cash gick på dagis som Matte kom in i bilden.

Matte vart förtjust i mig på en gång. Det ena ledde till det andra och vi vart en familj. Matte arbetade på ett demensboende i Västerås, där fick hon ha med mig. Jag tyckte det var jätteroligt och träffa människorna som bodde där, de verkade tycka om mig också. Jag hade en favorit fåtölj i köket som jag ofta låg och sov i. Jag fortsatte även och vara på dagiset då och då. Efter ett tag så bytte matte jobb så då kunde jag inte vara med på jobbet längre.

En dag så var matte inne på HUH:s hemsida och där hittade hon en riktigt söt tjejkompis till mig som hon vart förtjust i och tänkte henne måste vi träffa. När vi träffade Lily (Albina) så märkte vi att hon var en väldigt pratglad och mysig tjej. Vi kom alla fram till att Lily skulle bli en i familjen. Juli 2017 åkte vi och hämtade henne i Kumla. Allt gick väldigt fort, men Cash och Lily verkade gilla varandra. Redan några dagar senare efter vi hämtat Lily så såg vi att de låg och myste i sin hundbädd som att de hade känt varandra hur länge som helst och så har det varit sedan dess. Lily fick vara med på dagis, men där fungerade de inte riktigt. När husse började jobba på kontor istället så fick dem båda vara med där. Där är dem båda väldigt populära, får mycket närhet och kärlek.

Lily är en väldigt spännande tjej som har en egen vilja. Hon älskar att bädda med täcken och filtar. Cash och Lily har väldigt olika personligheter vi tror det är anledningen att dem passar så bra tillsammans.

Just nu bor vi i ett hus med mycket skog runtomkring att promenera i och vi trivs allihop väldigt bra här. Både Cash och Lily är så kärleksfulla och underbara vovvar och vi kan inte se vårt liv utan dem.