Hälsningar från Bosse

Här kommer en solig hälsning från Bosse med matte! Bosse känner sig tryggare för varje dag, och det verkar som att det börjat sjunka in att han ska stanna.

Bosse är precis så härlig som jag trodde han skulle vara, och hans personlighet har visat sig mer allteftersom. Han är mindre allvarlig nu och busar mer, som en unghund ska!

Bosse har gott om energi, och har hittat en själsfrände i min malamutetik, Samira, som är på samma nivå. Bosse har inte på ngt sätt varit en ”problemhund”, utan en typisk tonåring med lite trots då och då, men för det mesta vill han verkligen vara till lags. Bosse har visat talang för ”inredningsdesign”, men med långa dagliga promenader och besök i rastgården blir det inte så mkt tid över till det. Han kan faktiskt konsten att slappna av, och vill helst inte bli väckt tidigt på morgnarna!

Bosse har gått från att inte vilja äta till att själv hämta sin matskål när han vill ha mat (vilket nu är titt som tätt!).

Det har tagit lite tid och ansträngningar att vinna Bosses förtroende. Att nu få se honom glad med glimten i ögat är underbart!

Som en äkta blandras har Bosse fått det bästa av två världar, stilig som en husky och läraktig som en schäfer 😉

Ser fram emot att snart gå på kurs med Bosse eftersom han lyser som ett ljus när han får lära sig ngt nytt!

Väldigt glad att denna vackra själ hittade hem till just mig!