Hälsningar från Borys

Jag blir rörd och imponerad av Borys varenda dag. Han är så himla street life-smart och kommunicerande. Jag har redan fått förtroendet att klippa klorna första gången utan det minsta problem efter en hel del mys på morgonkvisten med klapp och godis.
En lördag var vi ute på dagstur till Stolsviken i Gåxsjö och hade med oss matsäck och gjorde upp en brasa på renfäll och filt. Borys markerade en större hackspett högt uppe i trädet, BAKOM björkstammen, genom att stanna-titta-ge kort skall. Höll på att smälla av, blev så imponerad! Vi mår gott båda två och har tagit dagarna som de kommit, utefter energi, behov och pepp.

Vi har hunnit gå och jogga alla små grusvägar i och runt byn liksom i kringliggande skoterspåren. Borys hade en dubbeldejt häromdagen med de små äldre dam-terrierna Mimmi och Malva och det var uppskattat att få hänga med andra hundar som kan sin by.
När Lizz, en Hälleforshund på 3 år, löpt klart ska Borys få prova träffa henne å; hon har en JÄTTE-hundgård som de kan få busa runt i utan att behöva bry sig om koppel; hennes husse är pensionerad stängsel-arbetare som stängslat allt från Björn-inhängnader i Dalarna till ren i norr.

Det känns lite som en match made in heaven. Jag tror han känner likadant, och förstår att det här är slutstoppet och flocken med stort F. Jag tror 110% på oss. TACK för hjälpen att hitta varandra!

Bästa från Linda och Borys