Hälsning från Yras familj

Det har nu snart gått 6 månader sedan den kyliga natten i Stockholm då vi hämtade Alliss, nu döpt till Yra. Redan efter första timmen efter att vi hämtat Yra så fick hon och jag ett otroligt starkt band.
Hon litade på mig till 100% och visade stor tillgivenhet och fann lugnet ganska snabbt. Yra är en fantastisk liten fröken med stor nyfikenhet på livet. Hon är extremt lättlärd och vi har introducerat nose work för henne, något hon tycker är otroligt roligt.

Något som gick sisådär i hennes fostran var väl att inte få sova i sängen. 😅 Yra kommer överens med allt och alla och hon har fått många kompisar, både hundar och människor. Det har också visat sig att Yra älskar att bada och simma. Efter ett bad får hon alltid ett ”terrier-ryck” och man ser hur lycklig hon är. Något som också har varit kul att få se är att hennes självförtroende som blivit större, hon backar inte för något och finner sig snabbt i alla situationer.

Yra trivs otroligt bra här i Sverige och gör väldigt bra reklam för Hundar utan Hem och ert jobb! Både jag och sambon kan säga till 100% att vårat liv hade varit fattigt utan denna lilla pälskling.

Tusen, tusen och återigen tusen tack för att Yra fick komma hem till oss. ❤

Hjärtliga hälsningar,
Zandra, Krille och Yra