Hälsning från Smoky med familj

Hej!

Smoky har anpassat sig riktigt bra nu. Han är helt rumsren och det är länge sen han glömde bort sig och det hände olyckor inomhus. Det är fullt upp hela dagarna, han har så mycket positiv energi att dela med sig av, samtidigt som han är världens snällaste och mysigaste hund. Det har verkligen blivit min bästa kompis! Lucy, labradoren, tycker också mycket om honom och katten Tiger brukar retas lite då och då. Det fungerar jättebra med hela flocken. Han fungerar fint med mammas hundgäng också.

Han var länge stressad när vi var ute och gick. Bilar var allra värst men cyklar eller människor var inte så kul det heller. Nu har vi äntligen börjat kunna jobba bort det och han blir lugnare, duktigare och duktigare. Vilket är väldigt skönt för både hans och min del.

Nästa projekt blir att skaffa staket. Mamma (som jag bor granne med) har stor tomt med staket runt, men det sliter ganska mycket på hennes gräsmatta när vi är där och busar allihop. Så att nu är det dags att fixa ett eget staket så att vi kan busa på riktigt här hemma i trädgården också.

Smoky är jätteduktig på att spåra. Han gillar även att hoppa och studsa. Om jag är för långsam med att låsa upp dörren är han som en studsboll och vill gärna hjälpa mig att öppna. Så att framöver får vi nog öva både spårning och agility.

Med vänliga hälsningar,
Hannah, Smoky, Lucy och Tiger