Hälsning från Peanut

Tack för en perfekt matchning! Hon är helt magisk, snäll och väldigt lätthanterlig. Hon älskar pipleksaker och följer med oss överallt.
Vi är helt förälskade i henne och märker massa saker som hon utvecklas för varje dag och hennes personlighet lyser fram mer och mer.
Hon har fått tandkräm då jag märkte att hennes tandkött blödde lite (andedräkten har även den förbättras). Ett passande tuggben (efter 3 olika, äntligen hittat en som hon gillar, kräsen tjej med liten mun så full förståelse), kloklippning på djurbutik (gick jättebra, inte rädd alls, bra personal som klippte också), en liten namnbricka runt halsen med namnet Peanut ingraverat på (vi valde att behålla samma namn), en mjuk hundkorg och en kylmatta som hon älskar att ligga på som hon förflyttar sig mellan, torrfoder som HUH tipsat om i brevet, pipleksaker, massa bus och hundparkbesök, stimulans, tålamod, mycket kärlek och värme från oss.
Vi tränat med ”kommer strax” när jag behövt gå ner till tvättstugan i 5-10min/gången, men inget klagomål från henne alls, hon är tyst och otroligt lugn och trygg och blir glad när jag kommer upp och jag har tagit med henne till tvättstugan också så hon vet vart jag är. Ja, vi försöker kommunicera så gott det går och lär känna varandra bättre och bättre för varje dag.
Hon har lärt sig ”sitt” men bara i utbyte med pipleksak, gå ner för trapporna endast i utbyte med lite godis . Smart tjej, så vi tar hissen som lösning ibland.
En dag i taget och vi är väldigt kravlösa men konsekventa så vi inte förvirrar henne. Team work is the dream work.
Hittills inga ”nackdelar” alls, hon tigger inte efter mat, hon skäller inte, hon går fint i kopplet trots lite zigzag ibland mellan oss och trasslar in sig då och då i kopplet men ingenting konstigt alls. Hon funkar bra med barn och andra hundar, känns det lite jobbigt ställer hon bakom oss eller ställer sig tålmodigt och observerar.
Det Känns så bra för alla tre! Tack för den perfekta matchningen och det fantastiska arbetet du och dina kollegor gör!
Snart blir det en vecka semester för Peanut med både husse och matte på Gotland, det ser vi verkligen fram emot!
Tack och Kram från oss tre