Hälsning från Oliver

Voff!

Nu har det typ gått 10 månader sedan jag flyttade till Stockholm och min alldeles egna familj, fast ibland känns det otroligt mycket längre när jag tänker på allt skoj vi hunnit med!

I början var jag lite ängslig och fick rätt ofta ont i magen. Det var ju så mycket nytt och då ville jag gärna ha koll på allt! Jag sprang runt en hel del, åt allt gott (och ja, även mindre goa saker för vem har tid att vara finsmakare liksom?) jag kunde hitta och så skällde jag på alla konstiga ljud i mitt nya hem.

Men efter ett tag så började jag vänja mig vid mycket av det nya och då märkte jag hur skönt det kan vara att ligga och sola i en ljusstrimma på golvet, slagga i soffan hos matte och husse eller att stå och spana på grannarna i fönstret.

Sen måste jag ju berätta att hela familjen har hunnit vara på spännande vandring i fjällen och så har jag och matte gått på kurs! På Brukshundsklubben där briljerar jag minsann, lär mig snabbt som blixten (så att jag får mer godis förstås) och visst försöker jag hitta på en del bus för att få leka med andra hundar men det verkar inte matte bry sig om för nu har vi precis börjat på agility… vi siktar ju så klart på sommar OS i Tokyo 2020 så håll ögonen öppna.

Bäst just nu:

  • GODIS!
  • Dragkamp med husse
  • Springa toooksnabbt på stora fältet med andra hundar
  • Sola och mysa med matte och husse

Dötråkiga saker just nu:

  • Vara ensam hemma
  • Duscha
  • Passivitetsträning (… vad ska det ens va bra för?)
  • Kloklippning (okej man får ju rätt mycket godis så då kan jag väl ställa upp…)

Svansvift och blötpuss
//Oliver ca 1,5 år

Ps. Skulle hälsa från matte och husse också!