Hälsning från Nanooks hem

Här kommer en hälsning ifrån våran fina Huskykille Nanook.

Han har varit hos oss i snart 8 månader och han är helt gudomlig, förändringen sedan han kom är helt otrolig! Han är en riktig charmör, otroligt snäll och går bra ihop med andra hundar, är väldigt busig och glad precis som det ska vara. Promenaderna i skogen är mest uppskattade då han får springa lös, han är jätteduktig på inkallning och lyder jättebra. Väntar ivrigt på att få börja cykla med husse igen.

Han har 2 favoritplatser ute i trädgården och det är framför grinden där han har full koll på hela gatan och dess invånare (katterna i första hand) och på soldäcket på baksidan där han har full koll på skogen och dess invånare (mycket rådjur där). Han har blivit väldigt tajt med våran 4-åriga tik Shakira. Han följer henne gärna och retas väldigt gärna med henne, väldigt roligt att nafsa henne i bakbenen i smyg för att få henne till att busa. Han blir dock rejält präglad av henne ibland som den tik hon är. Äldre hanen Zacke som är 13 år bestämmer självklart vilket uppförande som är lämpligt men dom har också kommit att bli ganska tajta, dom äter till och med ur samma matskål och det händer att Nanook får igång gammelgubben till att busa lite emellanåt.

Nanook har hittat sina egna sätt att berätta vad han vill, skäller o snurrar runt som en tok när han vill gå ut/in. Hoppar väldigt gärna upp i knät när han vill gosa (inte den smidigaste att ha i knät dock), väcker oss på morgonen genom att hoppa upp i sängen när han anser att det är dags att gå upp och få mat (gobiten). Skönaste stället att bli kliad på är på baksidan av frambenen och självklart öronen.

Vi tränar sakta på att vara ensam hemma och nu klarar han av ca 1 timme men stort framsteg är att hans nervositet och oro när matte inte är hemma i stort sett har försvunnit. Jaaa, Nanook verkar trivas med sitt liv nu i sin nya familj och vi älskar och avgudar denna kille som bara den!!

Stort tack återigen till HuH och Gunilla Björck som förmedlade och valde ut oss till att bli Nanooks adoptörer och familj.

Vi är så tacksamma för det!

Hjärtliga och varma hälsningar från Familjen Samuelsson