Hälsning från Mollie med familj

Hej!

Nu har jag bott hos min nya matte i ett år. Kan inte fatta att tiden går så fort. I början tänkte jag att detta blir aldrig bra, jag var så nervös, hade ont i magen och mjäll. Alla promenader var läskiga.

Men så fel jag hade!  Idag har jag bott med min matte i ett år, och hon är min bästa vän! Jag håller koll på vart hon är när jag är lös i skogen, men i övrigt vet jag att hon aldrig lämnar mig. Hon är lite snål med maten, men hon säger att jag blivit lite mullig och har ont i höfterna. Men jag håller inte med!

Sen ett par månader har vi flyttat till hus på landet och det älskar jag! Jag har en Egen gräsmatta som jag vaktar, och en kompis som är galet rolig. Bra humor!
Jag älskar att fånga vågorna i sjön, spinga på ängarna, ligga och spana på gräsmattan och ibland hittar matte på lekar som jag måste klura på. Är jäkla smart om jag får säga det själv..!
Mvh Mollie och matte Anna