Hälsning från Mason

Hej!

Mason vill hälsa God Jul till hundar utan hem och att han har det superbra! Nu har Mason varit hos oss i drygt 7 veckor. Han är en fantastisk hund som älskar allt och alla – stora som små. Vill vara nära hela tiden och trots hans storlek så är han en riktig knähund som älskar att mysa 🙂

Utomhus är han explosiv och fylld med energi. Han springer lös i skog och mark utan problem och lyssnar riktigt bra vid inkallning. Han är otroligt lättlärd då han är positiv till allt och en riktig gottegris. En orädd kille som vill vara med på allt som händer. Inomhus så är han en riktig myskille som vill ha närhet och kärlek hela tiden helst. Han sover i sängen under täcket hela nätterna och tar gärna sovmorgon då han är en aning morgontrött.

Vi leker mycket när vi är utomhus och kurragömma har blivit en stor favorit. Så småningom ska vi prova på att spåra vilt, vilket vi tror att han kommer älska då han visar mycket på att han vill jobba med nosen. Sen till våren kommer vi att testa på agility om det är något för honom, så det ska bli superkul!

Vi har också börjat ensamhetsträna honom. Det har inte varit så högt prioriterat eftersom han i princip aldrig behöver vara ensam hemma men nu har vi börjat iallafall och det går framåt.. I bilen går det bra och korta stunder hemma så som 20 minuter funkar också.

Våran älskade Mason, oerhört tacksam för att vi får ha just honom som en stor del i våra liv!