Hälsning från Majken (tidigare Sybill)

Att prata om Majken Mirakel gör jag mer än gärna!

Min kära mor sa alltid: varav hjärtat är fullt talar munnen! Och det stämmer. Majken är så fantastiskt rar, tyst och lugn när hon inte har ”turbon” påslagen. En gång har hon skällt, det var när någon skrek utanför sovrummet andra natten och då kom ett skall. Hon skäller inte när det ringer på dörren .
Majken tycker inte att det är kul om jag måste åka ett ärende trots att husse är hemma. Idag skulle jag köra upp till affären och köpa lite förnödenheter och var borta tjugo minuter ,då låg hon på hallmattan och tittade på dörren tills jag var tillbaka. Det är naturligtvis en process för henne att förstå att matte kan gå ut men alltid kommer tillbaka. Allt rullar på.

Ni gör ett fantastiskt jobb och Majken stöttar ert fortsatta arbete genom att via mig vara månadsgivare.

Stor kram till alla hundar utan hem!