Hälsning från Kida (fd Lina)

Hejsan,

Här kommer en liten uppdatering av vår adoption av Lina (1302) numera Kida. Hon fångade våra hjärtan från första sekund och hennes personlighet fortsätter växa för varje dag. Hon är så älskvärd och lekfull och kommer bra överens med våran tidigare hund Milo.

Jag och min syster adopterade Kida i november 2019 och sedan dess har vårt lilla hushåll inte varit sig likt. Kida utstrålar värme och från första stund har hon varit så tillgiven och kärleksfull. Varje gång hon ser oss kan hon inte sitta still av glädje. En minnesvärd stund var dagen då hon fick sina första egna leksaker, en boll och ett gosedjur föreställande en sköldpadda. Hennes lycka var överväldigande. Hon är extremt orädd och nyfiken vilket kan vara en utmaning i vissa fall, men den kärlek hon ger oss är så stor.
Jag vill passa på att tacka er på Hundar Utan Hem för de

t jobb ni lägger ner för hundarnas skull. Jag kan inte sluta tänka på vad som hade hänt Kida om ni inte räddat henne från poundet. Ni har för alltid förändrat mitt och lilla Kidas liv och för det är vi evigt tacksamma.
Här kommer några av mina bästa bilder och minnen med Kida.