Hälsning från Joy med familj

Hej,

En kall och snöig torsdag kom Joy till mig för över ett år sedan, redan från början kändes hon väldigt stabil. Men under första halvåret hade hon olika faser hon gick igenom. Det har varit allt från hyperaktiv i flera timmar till att när solen gick ner inte kunna gå och lägga sig eller vila och hon kunde också stå och titta i fönstret hela natten. Men i höstas kunde jag se en trygghet och ett lugn i henne med att finna sig med våra rutiner och hitta sin plats i familjen.

Hon har en otroligt fin och mjuk sida som gör att hon läser av situationer, hundar och människor. Hon har omvänt många hundrädda och skeptiska vänner till mig för adopterade hundar, på bara några sekunder.

I våras införskaffade vi en kickbike för att ta vara på hennes fantastisk dragegenskap och lust till att springa fort och länge. Bästa köpet…efter henne, så klart. Vi springer även tillsammans några gånger i veckan och bättre sällskap i löpspåret finns inte.

En bättre följeslagare och vän kan jag inte tänka mig, man kan vara oförstående på hur någon kunde göra sig av med henne, men de människorna skulle aldrig haft henne från början och tack vare ert fina jobb jämnas människors dumhet lite ut. Ni gör en otrolig insats!

Bästa hälsningar
Cajsa Johansson och Joy