Hälsning från Duffy

Hej!
Nu har Duffy bott hos oss i tre månader och det fungerar fint. Han har landat och funnit sig tillrätta i sin nya familj. Och vilken familj sen! Två aktiva barn varav den yngsta är tre år, en bordercollie dam på åtta år, en enögd katt, husse och matte och sist men inte minst 8 stycken hönor. Duffy fick vänja sig vid mycket nytt hos oss! I början var både hönor och katt väldigt intressanta att jaga efter, men nu han han stillat sig och låter dem vara. Förutom att han stjäl ett och annat ägg från hönshuset Klart en hund måste förse sig!

Med barnen är han så mjuk och följsam! Om lillhusse är ledsen så kommer han och ska trösta
På dagarna är han med husse på jobbet på golfbana. Det var ju också massa nytt- allt från att åka golfbil till att springa i bunkrar. Även där har han landat och hänger med ut. Han springer med ut på golfbanan, kommer när man ropar, hjälper bordercollien att gräva efter sork. På kvällen är det en trött och nöjd hund som kommer hem!

Vi tycker han gör framsteg hela tiden, han blir mer hemma för varje dag som går. Han har alltid varit lugn och harmonisk men det märks så tydligt att han verkligen känner sig hemma nu. Det tar tid för en rescue hund att landa till hundra procent, och den tiden måste det få ta. Vi är så glada och tacksamma över att ha honom i vår familj!