En hälsning från Eddie (fd Barry)

Hej,

Det är nu nästan ett och ett halvt år sedan Eddie kom hem. Eddie hette tidigare Barry 139.
Denna tiden har varit helt fantastisk och Eddie är den mest underbara lilla knättgöken som finns. Han passar perfekt in hos mig.

Redan från första dagen har Eddie älskat bollar. Tennisbollar är hans favoriter, men allt som är runt fungerar. Han apporterar och gillar att fånga lyror.

Eddie är en väldigt intelligent hund, ibland lite för intelligent. Han är en liten hudini som älskar att hitta en svag punkt i staketet så han kan springa över till grannen.
Hos grannen bor bästakompisen Felix, en 13 årig schnauzer.

Eftersom Eddie är terrier så är han dessutom envis och har energi så att det räcker och blir över. Men trotts det är han en äkta mysstund som helst vill sova på kudden eller under täcket.

Han följer med när vi hjälper pojkvännens pappa som röjer skog med hästar. Eddie har blivit kompis med nordsvensken Kali. Kali är stor som ett hus och kolugn. Eddie är liten och full av energi. De är ett väldigt gulligt par.

Han är även den bästa musfångaren i stallet, han slår till och med den inneboende stallkatten.

Eddie älskar alla och alla älskar Eddie. Han är söt, liten och vet hur man charmar folk.

Strax efter jag hämtade hem Eddie så blev min mamma väldigt sjuk. Eddie var ett stöd för mig under den tiden. Men kanske viktigare så piggade han upp mamma. Jag tog alltid med honom när vi besökte henne och hans energi är smittsam. Han kunde alltid få henne att skratta med något av sina hyss och hon älskade när han sedan hoppade upp och rullade ihop sig i hennes knä.

Jag är innerligt glad att Eddie finns i mitt liv och att han har fått lov att växa upp till den trygga, busiga och underbara hunden han är idag.

Stort tack till alla som gjorde det möjligt.
Hälsningar från
Lina och Eddie