Brinner du för att ordna event?

Vi behöver dig som brinner för att arrangera trevliga träffar och event!

Hundar Utan Hems eventgrupp är för liten och vi behöver bli fler! Vill du hänga med i vårt glada gäng?

Eventgruppen ansvarar för att planera och genomföra trevliga träffar och arrangemang, till exempel Hundpromenaden, Hundar Utan Hem-dagen och kan även innefatta att bemanna en informationsmonter på en mässa eller i en zoo-affär.

För att kunna genomföra den här typen av event behövs noggrann planering och ett engagerat gäng som ser till att alla aktiviteter på listan blir genomförda i tid. Aktiviteterna kan bestå i allt från att se till att inbjudan går ut, ringa sponsorer, packa material till att det finns mat och dryck, försäljning av saker och tillräckligt med volontärer på platsen för en träff. Ditt ansvar kan handla om att vara projektledare för planeringen av ett event till att ta ansvar för en eller ett par aktiviteter.

Till våra event behöver vi ha marknadsföringsmaterial men vi saknar i dagsläget någon som ansvarar för detta. Är du kunnig inom design och layout och vill hjälpa till att ta fram snyggt och bra material? Vi behöver dig!

Eventgruppen jobbar alltid som ett team som hjälps åt och vi fördelar arbetsuppgifter utifrån tidigare erfarenhet, kunskap och intresse. Du förväntas självständigt genomföra dina tilldelade uppgifter men har självklart stöd från övriga i gruppen.

Hur mycket tid du behöver lägga är väldigt varierande. Vissa veckor kan det handla om att svara på något enstaka mail och andra veckor, framförallt inför Hundar Utan Hem-dagen kan det bli ganska många timmar. De flesta av våra event genomförs i Stockholmsområdet men det finns många arbetsuppgifter man kan göra även på distans.

Arbetet är ideellt, men det är värt massor när vi ser hur vårt arbete bidrar till att hjälpa utsatta hundar.

Vem är du?
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arrangera träffar och event sen tidigare men huvudsaken är att du är engagerad och villig att hugga i. Du är positiv, ansvarstagande, initiativrik och gillar att samarbeta. Du behöver även ha lite tid över som du vill använda till något bra.

Stämmer beskrivningen in på dig och känner du att du vill vara med och bidra? Tveka inte att höra av dig – Ju fler vi är desto fler hundar kan vi rädda!

Kontakta oss genom detta formulär

    Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna ta ställning till din intresseanmälan och för att kunna kontakta dig för att gå vidare i processen. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.