Vi byter försäkringsbolag

Hundar Utan Hem har efter månadsskiftet maj/juni nytt samarbete med Agria Djurförsäkring. Vi har tidigare samarbetat med Agria och är jätteglada att vara tillbaka hos dem. Bytet av försäkringsbolag har varit planerat sedan en tid, men vi har nu också nåtts av beskedet att ManyPets kommer att avveckla sin verksamhet i Sverige, vilket påverkar många av våra adoptörer.

Hur påverkar det dig?

ManyPets kommer inte att teckna några nya försäkringar efter 1 juli 2023 och inte heller förnya försäkringar när försäkringsperioden löper ut, och på så sätt fasa ut sin verksamhet.

Även efter 1 juli har alla kunder hos ManyPets kvar sin försäkring och den gäller precis som vanligt, fram till nästa förfallodatum. När din försäkringsperiod löper ut måste du teckna en ny försäkring i ett annat bolag. 

ManyPets finns kvar i Sverige och tar hand om alla befintliga kunder på samma sätt som tidigare, med svensk kundservice och skadereglering. Har du frågor får du gärna ringa ManyPets på 041-088 02 02 eller mejla djursupport@manypets.com.

Erbjudande från Agria

I och med att Hundar Utan Hem varit i processen att byta försäkringsbolag har Agria varit hjälpsamma att snabbt också ta fram ett generöst erbjudande till våra adoptörer, som har sin hund försäkrad i ManyPets idag. Erbjudandet har skickats till våra adoptörer via mail den 24 maj. Om du inte har fått ett mail men har adopterat hund genom oss, som du har försäkrad i ManyPets, kan du höra av dig till Agrias försäkringsförmedlare för Hundar Utan Hem Annika Jansson på 076-166 56 57 eller ring Agrias kundcenter på 0775-88 88 88.