Varmt välkomna på Hundar Utan Hem-dagen 25 augusti 2018!

 

Lördagen den 25:e augusti mellan kl 12.00 och 16.00 äger årets Hundar Utan Hem-dag rum! Alla hundälskare är varmt välkomna, och vi hoppas träffa så många som möjligt av er som adopterat en hund från oss då. Det är alltid otroligt roligt att se er igen och höra om era hundar och deras nya liv!

Dagen är som vanligt späckad med roliga aktiviteter för både människor och hundar och våra volontärer kommer se till att du varken behöver ha tråkigt eller vara hungrig.

Det kommer bland annat finnas ett stort utbud av både mat och fika och vi fokuserar på att det ska vara gott, nyttigt och vegetariskt.

För att aktivera dig under dagen kan du anmäla dig för att bland annat:

  • Testa Nose Work
  • Gå med i aktiveringspromenad med dog parkour
  • Öva på hundmöten
  • Ta fina bilder på din hund med vår proffsfotograf

 

Detta år får vi åter igen besök av några av våra fina dog rescues på Irland som längtar efter att få träffa er – såväl adoptörer som andra nyfikna hundälskare!

Vi kommer även ha vår fina hundtransport på plats och du får chansen att gå in i den och titta hur hundarna reser från Irland till Sverige. Du får även träffa några av våra hängivna chaufförer, samt såklart oss andra medarbetare på Hundar Utan Hem.

Vi hoppas även att många av er adoptörer vill delta i Hundar Utan Hems hundparad. I hundparaden visar hussar och mattar upp sina ögonstenar och publiken får en kort presentation av vem de ser. Du behöver inte göra något trick eller kunna gå fot – vi vill bara visa alla glada, lyckliga, välmående hundar som fått en andra chans i ett nytt hem. I år ger vi er även chansen att visa upp era allra bästa, roligaste och smartaste trick! Börja öva redan nu på att rulla runt, high five eller vad som helst annat! Du kan anmäla dig till Hundparaden och/eller om du vill visa ett trick redan nu till asa@hundarutanhem.se.

Vi kommer även såklart att sälja diverse hundsaker, Hundar Utan Hem-kläder, DNA-tester samt lotter med många fina vinster. Alla intäkter under denna dag går oavkortat till att hjälpa fler behövande hundar och vi tar emot både swish- , kort- och kontantbetalning.

 

 

PRAKTISKA FAKTA

Datum, tid och plats:

Lördagen den 25 augusti kl.12.00-16.00 i Hagaparken, södra delen av parken (vid tennisbanorna) Solna/Stockholm.

Parkeringsplatser kan vara begränsade så åk gärna kommunalt om ni har möjlighet.

Ta gärna med er egna filtar och/eller stolar så ni kan njuta av dagen på bästa sätt!

Håll gärna utkik på vår Facebook-sida som vi löpande kommer uppdatera inför Hundar Utan Hem dagen.

 

Varmt välkommen till Hundar Utan Hem-dagen i Hagaparken lördagen den 25:e augusti!

HAR DU FRÅGOR OM HUNDAR UTAN HEM-DAGEN?

Maila oss på event@hundarutanhem.se