Tack HuH för vår fyrbenta familj!

Tack HuH för vår fyrbenta familj!

Vi hade fyra hundar 2 st svenska sedan tidigare och så har vi med något års mellanrum adopterat 2 Irländska hundar i från HuH. I vintras fick vi se en hund på HuH fb sida som både matte och husse sade – den hunden har vi plats för här, går nog bra att ha honom samman med vår föregående adopthund Abe som kom 6 mån tidigare och fungerade mycket bra. Knappt en vecka senare kom vackra Salukin Jaxson. Vi anpassade dem i lugn och ro till varandra under en veckas tid och så var det lugnt.

Ett par veckor senare får jag av en händelse se en Saluki hund till på HuH hemsida som jag bara av nyfikenhet går in och tittar på bilderna på. Där på bilderna ser jag hunden tillsammans med VÅR Jaxson! I informationen stod att han hade EN bästa vän och det var vår Jaxson som låg och sov i soffan hos oss. Då kom tårarna, vi hade missat detta när vi adopterade Jaxson, matte gick och berättade för husse som blev alldeles förfärad, så här kan vi inte göra sade han.

Några telefonsamtal senare så var det klart! Mac Cool befann sig inte långt ifrån oss i ett jourhem 4 tim senare återförenades de bästa vännerna! Det var så enkelt märktes inte att det var en till då de två redan hade sin relation så blev det en stor trygghet för båda men speciellt för Mac Cool som är sitt namn på utsidan men en liten pojk på insidan som fick bli stor för snabbt när han blev utslängd ur en bil på Irland. Han är ca 1 år Jaxson ca 3 år. Det är som ett men ger dubbel lycka!

Du som på något sätt har möjlighet att göra det samma tveka inte, hundar som haft det så svårt är värda att ge all den trygghet man kan, bästa vänner behöver varandra!