Styrelsen

Hundar Utan Hems styrelse ansvarar för föreningens arbete och har möten 6-10 gånger per år. Styrelsen är väl insatt i föreningen och engagerade i föreningens olika arbetsgrupper. Hundar Utan Hems styrelse 2022 består av:

Tove Eriksson
Ordförande
Tove har jobbat med Hundar Utan Hem sedan 2012. Hon har placerat hundar, varit jourhem, kört transporten och varit ansvarig för föreningens kommunikation och branding. Hon sitter både i Hundar Utan Hems ledningsgrupp och styrelse.

Tove bor i Skåne med sin sambo och två barn, Norton – en amstaffblandning som är en svensk omplacering, och ett antal höns.

Idag är Tove föreningens ordförande. Till vardags arbetar hon som Marketing Automation & eCommerce Specialist.
Linda Smedh
Kassör
Helen Book
Sekreterare
Helen har ett stort hundhjärta och hon har varit engagerad i Hundar Utan Hem sedan 2013. Hennes arbetsuppgifter består bland annat av att hjälpa till med föreningens administrativa arbetsuppgifter och att organisera de olika event Hundar Utan Hem arrangerar och deltar i.

Hon bor i Sigtuna och jobbar till vardags med IT på ett resebolag. Helen har två hundar varav den ena är adopterad från Irland.
August Gori
Ledamot
Alexander Erwik
Ledamot
Lars Brånn
Ledamot
Lena Ericson
Ledamot
Tove Rastad
Ledamot
Tove har adopterat 2 hundar från föreningen, Jack Russel terriermixen Sigge (2012) och Whippetmixen Stina (2017). Hon har också jobbat som placerare i föreningen under ett par år (2013-2015).

Tove är utbildad Civilekonom med dubbla masters inom ledarskap och djurrätt och jobbar till vardags som projektledare och affärsutvecklare. Tove är även utbildad Hundinstruktör och Hundpsykolog.

Tove bor i Årsta, Stockholm tillsammans med sambon John, sonen Ture och hundarna Stina och Jerry.