Styrelsen

Hundar Utan Hems styrelse ansvarar för föreningens arbete och har möten 6-10 gånger per år. Styrelsen är väl insatt i föreningen och engagerade i föreningens olika arbetsgrupper. Hundar Utan Hems styrelse 2022 består av:

Tove Eriksson
Ordförande & Kommunikation- & brandingansvarig
Tove har jobbat med Hundar Utan Hem sedan 2012. Hon har placerat hundar, varit jourhem, kört transporten, arbetat med föreningens sociala medier. Hon har även suttit i Hundar Utan Hems ledningsgrupp.

Tove bor i Skåne med sin sambo och två barn. Hon har två hundar från Hundar Utan Hem, Skorpan som är en ambullblandning från Irland och Norton, en amstaffblandning som är en svensk omplacering.

Idag är Tove föreningens ordförande och ansvar utöver det för förenings kommunikation och marknadsföring. Till vardags arbetar Tove som Marketing Automation & eCommerce Specialist.
Linda Smedh
Kassör
Helen Book
Sekreterare
Helen har ett stort hundhjärta och hon har varit engagerad i Hundar Utan Hem sedan 2013. Hennes arbetsuppgifter består bland annat av att hjälpa till med föreningens administrativa arbetsuppgifter och att organisera de olika event Hundar Utan Hem arrangerar och deltar i.

Hon bor i Sigtuna och jobbar till vardags med IT på ett resebolag. Helen har två hundar varav den ena är adopterad från Irland.
August Gori
Ledamot
Johnny Kroneld
Ledamot
Johnny Kroneld har alltid följt Hundar Utan Hems viktiga arbete, han blev mer insatt i arbetet då han 2020 via Hundar utan Hem adopterade Jessie (bilden), en 2-åring Amstaff-tik från Irland.

Till vardags arbetar Johnny som Enhetschef för Kampanj & Event på Barncancerfonden, har två hundar och bor på Kungsholmen med pojkvän och samt även en dotter på 10 år.
Lars Brånn
Ledamot
Lena Ericson
Ledamot
Stefan Martinsson
Ledamot
Stefan fick upp ögonen för föreningen när hans syster var jourhem åt en hund. Då familjens förra hund fick lämna jordelivet 2015 adopterades Saga, en heltokig och härlig springer spaniel-tik. Stefan var även med över till Irland och hjälpte till med bygget med nya hundrum på Care Rescue.

Stefan arbetar som butikschef i en ICA-butik. Han bor i Hässelby med Frida som driver ett hunddagis och som tidigare arbetade på Tullverket som bland annat hundförare och instruktör. Och med Saga förstås.
Tove Rastad
Ledamot
Tove har adopterat 2 hundar från föreningen, Jack Russel terriermixen Sigge (2012) och Whippetmixen Stina (2017). Hon har också jobbat som placerare i föreningen under ett par år (2013-2015).

Tove är utbildad Civilekonom med dubbla masters inom ledarskap och djurrätt och jobbar till vardags som projektledare och affärsutvecklare. Tove är även utbildad Hundinstruktör och Hundpsykolog.

Tove bor i Årsta, Stockholm tillsammans med sambon John, sonen Ture och hundarna Stina och Jerry.