Intresseanmälan – Formulär

De hundar vi har på hemsidan söker hem nu! Vi kan därför inte lova bort någon av dem till er om ni inte kan ta emot hunden inom ett par veckor.

Om ni inte kan adoptera en hund inom tre veckor, vänta gärna med att göra en intresseanmälan.

Adoptionsavgiften är från 6 900 kr för alla irländska hundar, från 5 500 kr för de svenska hundarna och 9 500 kr för valpar. I adoptionsavgiften ingår en veterinärbesiktning.

Vi tar inga avbetalningar.

Vi har mycket att göra och vi kör ibland transporten och jobbar på våra vanliga jobb, så därför kan det ta lite tid innan du kan få svar på din intresseanmälning. Det kan ta upp till 3 veckor. Tack för ert tålamod!

Välkommen att skicka in din intresseanmälan!

LågLåg-mediumMediumMedium-högHög

Anna-Maria SvedbergCarina OlssonGunilla BjörckHanna Höglander SahlinHelen FribergJeanette SjöströmLina LyckelinLouise JohanssonMadelaine HenrikssonSandra TigerlindSigrid JankowskiStina JohnsonTove ErikssonYvette Berg Colhoun

Hundar Utan Hem behöver behandla dina personuppgifter enligt ovan för att kunna ta ställning till din intresseanmälan och för att kunna kontakta dig för att gå vidare i processen. Hundar Utan Hem delar inte någon av dina personuppgifter till någon tredje part och du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke. Du är välkommen att kontakta oss på info@hundarutanhem.se om du har några frågor. Jag godkänner Hundar Utan Hems behandling av mina personuppgifter enligt ovan. Jag har läst och förstått villkoren och integritetspolicyn.

OBS! Stäng inte ned denna sida, innan en grön ruta dyker upp och formuläret är skickat!