Sasha (21-0031)

Sasha (21-0031) är adopterad.
Mysig tjej söker nytt hem
 • Ålder: 2020-04-16
 • Kön: Tik
 • Ras: Lurcher
 • Kastrerad: Ja
 • Kontaktperson: Madelaine Henriksson
 • Adoptionsavgift: 9500 kr
 • Förmedlad från: Hem i Sverige
 • Befinner sig nu: Jourhem i Stockholm
 • Kan bo med hundar: Ja
 • Fungerar med katt: Nej
 • Kan bo med barn i åldern: 14 år och uppåt
 • Vilken miljö passar: Kan bo centralt
 • Aktivitetsnivå: Medium-hög
 • Adoptörens hundvana: Har hundvana sen tidigare

Det här är Sasha! Sasha är en glad och sprallig tjej som älskar både människor och andra hundar. Hon har bott i Sverige i ett drygt halvår och är en helt underbar hund.

Sasha beskrivs som en väldigt vänlig och kärleksfull tjej. Hon älskar allt sällskap, oavsett om det är människor eller andra hundar. Hon går bra i koppel och är nyfiken på livet, trafik och mötande människor/hundar är inte ett problem men som den vinthund hon är har hon ett behov av att få springa av sig ordentligt med jämna mellanrum. Sover gör hon helst på en mjuk plats och hon tycker om att ha sällskap om dagarna.

Hon bor gärna med en lekfull kompis men bör inte bo med katt.

Jourhemmet berättar:
”Jag heter Sasha och är ett och ett halvt år. Jag är en lurchertjej som kommer från Irland. Jag har bott hos en snäll matte och husse sedan i januari. De älskar mig jättemycket och jag älskar dem men tyvärr kunde jag inte bo kvar där. Jag bor nu hos min jourmatte och jourhusse och 2 hundkompisar, de är jättesnälla och jag trivs bra här men jag vill hitta min alldeles egna för alltid-familj.
Vi bor i skärgården, här finns mycket att se på, både älgar, rådjur, grodor och annat. Jag älskar att bli klappad och kramad. På nätterna ligger jag oftast nära husse och sover, det är mysigt. Jag tycker inte om att sova ensam. Det är också skönt att sova hos killarna, mina hundkompisar här. Annars så brukar jag ligga i min säng men det skönaste stället är soffan. Jag älskar att ligga i en stor hög med kuddar och som tur är så finns det många kuddar här.

Jag tycker jättemycket om mat! Min jourmatte säger att jag äter som en häst, ändå så tycker hon att jag är smal (men inte för smal). Om jag kan så äter jag först upp min mat och sedan killarnas. Jag tycker också att det är gott att tugga tuggben och att få godis förstås. Ibland så får jag en korv eller kanske skinka, det är gott!
Jag är bra på att städa och hjälpa till. Om matte och husse spiller brödsmulor eller annat på golvet så tar jag hand om det. Jag gillar att leka och busa ibland. Då tar jag en leksak och springer runt med. Bollar är också kul. Ibland så leker jag med lillkillen. Storkillen tycker inte så mycket om att busa, han tycker mest att vi är jobbiga när vi leker.
Jag gillar att gå på promenader. Husse, jag och killarna går ut en riktig långpromenad varje eftermiddag med grannen och hans hund. Precis som alla vinthundar så tycker jag så klart om att springa varje dag.
Alla som träffar mig säger att de tycker om mig och att jag är söt. När vi går och hälsar på någon så vet jag att jag ska uppföra mig ordentligt och inte göra något bus. Då kan jag få något gott att äta om jag har tur.
Matte brukar klippa mina klor ibland och det gör inget, jag tycker inte det är otäckt.
Min högsta önskan är att jag får ett hem där jag kan bo resten av mitt liv. Någon som älskar mig, och som jag får älska tillbaka.
Hälsningar från Sasha.”

Är Sasha er framtida stjärna och familjemedlem? Har ni ett aktivt hem där hon kan få den mentala och fysiska aktivering hon behöver för att må bra? Om ja, skicka in er intresseanmälan och berätta mer!Plugin created by Emmaria