Beatrice (1081)

Beatrice (1081) är adopterad.
Klok och speciell tjej
 • Ålder: Juni 2018
 • Kön: Tik
 • Ras: Schäferblandning
 • Kastrerad: Ja
 • Kontaktperson: Anna-Maria S.
 • Adoptionsavgift: 6900 kr
 • Förmedlad från: WAG - Working Animal Guardians
 • Befinner sig nu: Hundpensionat på Irland
 • Kan bo med hundar: Nej
 • Kan bo med katt: Vet ej
 • Kan bo med barn i åldern: Ska enbart bo med vuxna
 • Vilken miljö passar: Kan endast bo i hus på landet
 • Aktivitetsnivå: Medium-hög
 • Adoptörens hundvana: Kräver vana av rasen

Beatrice är en fantastisk hund som tyvärr inte haft den bästa uppväxten. Hon har försakats och behandlats illa, men i henne finns den allra största potentialen att blomma ut till ett praktexemplar.
Våra vänner på Irland fick syn på henne där hon satt på ett dog pound i Dublin. Där hade hon suttit i över en månad efter att ha blivit övergiven av sin förra ägare. Hennes ledsna ögon bad om hjälp att komma därifrån – och självklart fick hon det. Beatrice bor nu i en kennel i väntan på resan till sitt nya hem i Sverige.

När Beatrice lärt känna dig är hon extremt tillgiven och söker kontakt och närhet. Hon är en pratglad tjej som ofta använder sin röst när hon kommunicerar med oss människor. Hon skäller på äldre damer och vi har fått oss berättat att hon tidigare blivit illa behandlad av en äldre kvinna, så det kan säkert vara orsaken. Då Beatrice har en tråkig historia av försummelse och dålig behandling bakom sig blir hon lätt skrämd av plötsliga och okända ljud.

På grund av allt hon varit med om under sitt korta liv tror vi att hon bäst skulle passa i ett vuxet, lugnt och stabilt hem utan barn. Beatrice vill komma till ett hem där man har erfarenhet av rasen och där man vet hur man bäst kan guida henne in i livet som vuxen hund. På grund av hennes historia tror vi att hon bäst skulle passa hos en ensamstående man, men det kan säkert även gå bra i ett tvåsamt hem. Beatrice vill också vara den enda hunden i hemmet, då hon vill ha och är värd all kärlek och omtanke utan konkurrens. Vi vet inte vad hon tycker om katter, så vi söker i ett kattfritt hem.

Beatrice vill komma till ett hem där man ger henne den fysiska aktivitet som hon vill ha och behöver för att må bra. Långa promenader där hon får nosa in omvärlden står högt på önskelistan. Finns det dessutom en inhägnad tomt där hon kan springa fritt är lyckan fullkomlig. Beatrice är väldigt klok och lättlärd. På endast två timmar lärde hon sig att “vänta” och apportera på kommando.

Beatrice är en oslipad diamant! I rätta händer kommer hon att bli den allra finaste, underbara och trognaste hunden! Efter att ha blivit övergiven och illa behandlad av sin förra ägare är hon verkligen värd all värme och kärlek hon kan få. Kan du ge henne det? Tveka då inte, skicka in din intresseanmälan redan idag!

Uppdatering 2019-10-04:
Beatrice är en hund full av potential! Sedan sist har hon har varit hos en irländsk hundtränare som under en halvdag hade henne för utvärdering. Tränaren sa att i rätta händer kommer Beatrice att ”explode into a brilliant dog”. Som tidigare tror vi att hon bäst passar hos en manlig ägare, som med tålamod och bestämd men vänlig hand kan hjälpa henne att utvecklas vidare i sitt unga liv. Beatrice är en väldigt speciell hund och exceptionellt intelligent. Hon iakttar allt och lär sig nya saker väldigt snabbt. Hon är verbal och skäller och morrar om hon blir rädd. Men i rätta händer och med träning kommer detta att gå över. För att ge Beatrice de allra bästa förutsättningar ska hon bo i lantlig miljö, i ett hem utan barn och andra husdjur. Hundtränaren sa att det finns ingen aggressivitet alls i Beatrice – enbart osäkerhet. Hon är en ung tjej som med rätt ägare har en stor, stor potential.Plugin created by Emmaria