Hundar Utan Hem-dagen 2021

Varmt välkommen att delta på årets digitala Hundar Utan Hem-helg den 4–5 september! Hundar Utan Hem-dagen är en mycket uppskattad tradition och så vill vi att det ska fortsätta att vara! Även i år har vi skapat en Hundar Utan Hem-helg som är helt digital – vilket ger alla möjlighet att delta oavsett var i landet ni befinner er.

När är Hundar Utan Hem-dagen 2021?

Hundar Utan Hem-helgen startar lördagen den 4:e september kl 10:00 och avslutas på söndagen den 5:e september kl 20:00. Hundar Utan Hem-helgen är ett viktigt event för att vi ska ha möjlighet att rädda och hjälpa fler hundar att hitta ett kärleksfullt hem.

Spännande aktiviteter hela helgen

Helgen kommer vara fartfylld med en massa roliga aktiviteter:

  • Lyssna på Etolog Anna-Maria Svedbergs föreläsning om Reaktiva Hundar och hur du hanterar hundmöten. Läs mer om Anna-Maria på http://etologica.se/
  • Var med på vår digitala frågesport samtidigt som du tar en promenad med din fyrfota vän
  • Se Hundar Utan Hem-filmen om hur hundar har det i Polen och vad du kan göra för att hjälpa till
  • Köp en plats till vår roliga Aktivitetsmånad, där du får möjlighet att stärka din relation med din hund genom en hel månads roliga aktiviteter och utmaningar
  • Visa upp din fina hund i den årliga Hundparaden – helt digitalt
  • Köpa fina saker till rabatterade priser i vår webbshop

Delta på hemsidan eller på Facebook

Du kan delta genom att besöka denna sida under helgen, men även genom att delta i vårt evenemang på Facebook. Vi hoppas att riktigt många av er vill vara med oss denna helg och bidra till en bra digital Hundar Utan Hem-helg!

Har du inte möjlighet att delta under helgen? Skänk en gåva ändå:

Plusgiro: 30 99 36 – 3
Swish: 123 161 6226