Hundar Utan Hem-dagen 2024

Den 24 augusti är det dags igen för årets roligaste hundevent – Hundar Utan Hem-dagen i Hagaparken i Stockholm! Mellan klockan 12 och 16 kan du prova på en rad olika hundaktiviteter, se uppvisningar, träffa oss och rescuepersonal från både Polen och Irland, kliva in i vår specialbyggda transport, ta en lunch eller fika och köpa lite lotter och Hundar Utan Hem-merch. Arbetet med årets program pågår för fullt och de olika aktiviteterna presenteras under sommaren, men en sak som är säker är att dagen avslutas med den traditionsenliga och alltid lika populära Hundparaden.

Träffa rescues och shelters från Irland och Polen

Några som ser särskilt mycket fram emot Hundar Utan Hem-dagen är våra rescues och shelters från Irland och Polen. Precis som tidigare år är flera av dem på plats i Hagaparken och hoppas att få träffa så många hundar som möjligt som hittat nya hem i Sverige. Har du en hund från oss? Ta chansen att träffa hjältarna som kanske räddade din hund.

Kika in i transporten på Hundar Utan Hem-dagen

Våra två transportbilar rullar många tusen mil varje år. På Hundar Utan Hem-dagen kan du kliva in i vår specialbyggda bil med 29 platsbyggda transportburar i olika storlekar. Under bilens livstid hos oss får ca 3500 hundar åka med till sina nya kärleksfulla hem.

Boka in den 24 augusti redan nu, så ses vi i Hagaparken!

Håll ett öga på den här sidan då den uppdateras löpande med mer information