Hjälp Tamara hitta hem!

Vackra, smarta, lekfulla Tamara har letat efter sitt för alltid hem i över ett och ett halvt år nu. Tamara är en fantastisk hund med ett sorgligt förflutet. På grund av att hon blev illa behandlad i sitt första hem har hon svårt för påträngande hantering och hon tycker inte om att bli instängd. Kan man respektera att Tamara är en hund som inte vill kramas, men visar sin kärlek på många andra vis och kan ge henne ett liv med mycket utomhustid – så får man i gengäld en underbar, livsglad kompis, som aldrig skulle tacka nej till ett äventyr i skogen eller en löptur oavsett väderlek.

Tamara söker dig, som precis som hon, älskar att vara ute i skog och mark. Ett hem utan barn eller andra djur, med närhet till natur, där hon får vara sig själv. Tamara hänger gärna med på det mesta, men skulle hon behöva vara ensam hemma ibland hade hon gillat att ha en hundgård att vara i.

Är det du? Eller känner du någon som stämmer in på den beskrivningen? Läs mer om Tamara – hon väntar på din intresseanmälan.