Hjälp oss rädda avlivningshotade huskys

Vi behöver er hjälp…

I torsdags tankade vi transporten och gjorde den redo för avresa, men denna gång var inte destinationen Irland, utan Luleå.
Där träffade vi 30 huskys som Länsstyrelsen omhändertagit och som nu var avlivningshotade. Under fredagen utvärderade vi hundarna och bedömde deras hälsostatus.

Idag hade vi möjlighet att rädda 20 av 30 huskys och dessa är nu på transporten och börjar sin resa genom Sverige. Nu ska de vidare till jourhem där de ska få landa och få den veterinärvård de behöver innan de kan hitta sina nya hem.
Men vi behöver er hjälp…

Alla hundarna har tandfrakturer, vilket är oerhört smärtsamt, vissa fler, andra färre och alla hundar kommer behöva kastreras, detta är något som vi kommer få betala. Vartenda bidrag räknas och vårt insamlingsmål är 150 000 kr, det är 7 500 kr per hund och det kommer troligen inte räcka hela vägen, men är en bra bit på väg.

Vi efterlyser också veterinärer som kan erbjuda oss hjältepriser på tandvård och kastrering i Skåne, Göteborg, Stockholm, Norrköping och Jönköping (där de kommer befinna sig) för annars är 150 000 kr enbart en glädjekalkyl.

Vi kommer givetvis hålla er uppdaterade på dessa hundars resa. Tillsammans gör vi skillnad.

Märk din gåva med ”huskys”
Swish: 123 161 6226
Pg: 30 99 36-3

Ev. överskott går till veterinärvård för andra hundar som vi hjälper.