Hälsningar från Zebbe (fd Harley)

Hej! Här kommer en hälsning från Zebbe, som tidigare hette Harley.

Nu har vi haft vår underbara Zebbe i 1 år. Han har tidigare bott hos en barnfamilj på Irland, vilket märks tydligt eftersom han är den mest kärleksfulla, sociala och vänliga hund vi någonsin träffat. Dagarna hos oss spenderas med långa skogspromenader, promenader i området där vi bor och den varmare halvan av året får han utöver promenaderna gå ut och in ur huset som han vill, tack vare en stor inhägnad hage på tomten. Att spåra efter rådjur är det roligaste som finns, och till Zebbes stora lycka finns det gott om dem här! Även sork är väldigt intressant att jaga.
Det märktes redan från början att han har blivit bra behandlad hela sitt liv. Han är väldigt trygg och det går bra att vara själv, men helst av allt vill han vara med sin familj! Att åka med i bilen är därför inte några problem. Hemma kryper han gärna ner under en filt i soffan och myser, och för en bra start på dagen är det härligt att få hoppa upp i sängen en stund innan första promenaden.
Avslutningsvis vill vi självklart tacka Hundar Utan Hem för ert fantastiska arbete, och för att ni matchade oss med världens bästa Zebbe. Vi ser fram emot många härliga år tillsammans!
Hälsningar,
Zebbes familj