Hälsningar från Zack

Zack är en bordercollie/collie-blandning som kom till mig 8 september 2019. Han var försiktig men så snäll, positiv och gosig! Zack är nu 4,5 år enligt passet och en helt underbar kompis. Världens finaste.

Jag tror aldrig jag fått höra sååå mycket positivt om någon tidigare hund som Zack. Han går med lös på ridturerna flera gånger i veckan och när jag cyklar (där det inte är bilar) och alltid vid promenader. Vi tränar spår, sök, agility och viltspår. Inga tävlingsambitioner direkt hos matte men så roligt! En underbar positiv, vänlig och klok hund. Verkligen min bästa vän.❤️

Den 21 november 2021 räddade han troligen livet på en människa. Vi gick hemåt i skogen och det hade redan börjat att bli mörkt. Zack skällde till och då hörde jag avlägsna rop. En man som ropade att han var vilse. Det var nu nästan mörkt inne i skogen och jag försökte höra varifrån. Zack fick skälla igen och när mannen ropade sa jag ”sök”. Då stack han iväg åt höger och sen plötsligt hörde jag mannen ropade att han såg oss. Tillsammans lokaliserade vi den äldre mannen och hjälpte honom till närmsta väg där han blev upphämtad av sin fru. Tur att Zack skällde just när vi var i närheten av mannen. Minusgrader och man vet inte hur det hade gått i mörkret annars 🥶. Stor skog och många stigar som ser likadana ut. Jag har själv gått vilse där och använder telefonkartorna flitigt 😄.

Min fina lilla Zack var hjälten som hittade mannen! ❤️🥰🐾