Hälsningar från Wendy

Hej!

Här kommer en hälsning från fantastiska lilla Wendy som flyttade in till oss en kall vinterkväll i mitten av december. Hon har nu varit hos oss i snart fyra månader och det har verkligen varit kärlek sen första ögonkastet.

Precis som vi hoppades på älskar hon att hänga med oavsett om det är till  kontoret, på resa eller en middag med vänner. Vuxna människor (speciellt män) kan fortfarande vara lite läskiga men får hon ta det i sin takt är det aldrig några problem. Mattes (långa och stora) pappa har tex blivit en av de stora favoriterna. Wendy tycker verkligen om barn och andra hundar är heller aldrig några bekymmer, grannarnas katter har dock fått det hett om öronen och håller sig numer långt borta från vår tomt.

Jaga bollar och busa i skogen är några av favoritaktiviteterna men få saker går upp mot att få avsluta dagen med gos i soffan. Hon anpassar sig väldigt snabbt till nya situationer, är lyhörd och väldigt nyfiken. Såklart med en ganska stor portion envishet, precis som sig bör när man är en liten terrier.

Bättre hund kunde vi verkligen inte ha hittat och vi är så glada att hon är en del av vår familj!

Tack snälla för ert jobb och en toppenbra matchning!

Glada hälsningar,
Siri o Micke