Hälsningar från Tuffen

För drygt 2 år sedan fick jag förmånen att adoptera en hund genom er. Han var 9 år när han kom ifrån en svensk familj där han haft det bra,  så någon problemhund var han inte utom när vi var på promenad och träffade någon med huvtröja  då ville han rusa fram och nypa den i benet. Man kan undra vad han varit med om.

Vi har en sommarstuga där han får
springa som han vill men även om grinden är öppen springer han inte ut vare sig det kommer folk eller bilar så stannar han kvar på tomten. Han var med över allt vare sig vi grävde trädgårdsland eller bara latade oss. Han är en mycket lydig och duktig hund snäll och vänlig mot sina killkompisar om dom inte är för stora då gömmer han sig bakom mina ben.
Hans bästa kompis var husse. I julas fick husse läggas in på sjukhuset med diagnos Corona. Han var mycket sjuk. På annandagen vaknade jag av att Tuffen ylade så förfärligt. Jag behövde bara titta på honom så förstod jag vad det var. Jag kramade honom och sa:
– Ja Tuffen jag vet, nu har vi ingen husse längre.
Bara några minuter senare kom budet vi inte ville ha. Husse fanns inte mer. Nu är vi sammansvetsade. Jag är så tacksam att ni lät mig adoptera denna pärla.
Hälsningar
Monica Nero och Tuffen