Hälsningar från Terry

Terry är en fantastisk hund. Social, glad och väldigt lätt att ha att göra med. Vår dotter sa här om dagen att vi fått en hund som både kan ”busa och chilla”. Det är mitt i prick.
Terry är med oss på det mesta vi gör. Barnen har tagit stort ansvar och deras tålamod är jag imponerad av. De säger själva att Terry är deras lillasyster. Att vara i skogen är Terrys favorit. Vi har hittat bra inhägnade fårhagar i en skog i närheten så där kan vi släppa henne för bus och träning. Hon älskar det och barnen likaså. Blir mycket kurragömma och inkallningsträning. Nu när snön kom så är hon lika lycklig varje gång vi går ut. Hon bara älskar snön och is!
Att träffa nya människor och hundar går också väldigt bra. Terry gillar alla runt omkring. Speciellt barn.
Det som hon har tyckt varit lite otäckt är att gå runt omkring utanför centrum/gågator. Men eftersom vi bor centralt så har jag passat på att
gå igenom stan på vår tidiga morgonpromenad innan affärer öppnat och det nästan inte är några människor i rörelse. Vi tränar vidare på detta.
Åka bil tycker hon är supermysigt och lägger sig och sover.
Hittills har allt rullat på över all tänkbar förväntan. I skrivande stund ligger hon här bredvid mig i soffan och sover.