Hälsningar från Sputnik

Sputnik var en vilsen själ när han kom men nu känns det som vi kommit i hamn tillsammans. Han har många egenheter och i början jobbade vi mycket med byteshandel, det handlar ju om att ge och ta! Nu har Sputnik landat och släpper leksaker utan problem. Kloklippning går bra och maten vaktar han inte.

I somras fick jag hjälp att göra en stor rastgård men den är han inte så förtjust i, så nu ska jag sätta in trädgårdsmöbler så jag kan hålla honom sällskap. Njuta av sommaren tillsammans.

I höstas var vi upp till Karin & hennes söner. Där kände han sig hemma och blev jätteglad när han såg dem. Men när jag satte på mig skorna stod han bredvid mig å’ ville med. Sputnik är väldigt lätt att ha med sig. Han går lugnt och fint och har integritet. Ska han bli klappad vill han bli det av dem han känner. Att han bodde i stan som valp märks för han trivs att vara i lägenhet och där det rör på sig.

Jag är otroligt tacksam att det var hit han fick flytta!

Karin & Sputnik

17