Hälsningar från Phoebe

Hej,

Här kommer en hälsning från Phoebe som har bott hos oss i snart 4 år nu. En mörk kväll i oktober kom hon och dök in under husses täcke redan den första natten, och sedan dess är det hos husse och matte som hon helst vill vara.

Men husse är nog ändå bäst, för honom kan hon linda runt sin tassar för att få det extra bekvämt, till exempel så ”orkar” hon inte hoppa upp i husses bil när de ska iväg, så han lyfter upp henne. När det är matte som ska köra är det inga problem att hoppa upp själv… 😇

Phoebe är en riktig soffpotatis och gillar att ta en lång sovmorgon hemma, men det är ändå en glad hund som skuttar in på hunddagiset på morgonen när hon ska dit. Och en extra promenad tackar hon aldrig nej till, även om det är tidigt! Utomhus är det förstås fullt fokus och spaning som gäller.

På sommaren åker vi mycket båt, och Phoebe bara älskar att komma iland på nya spännande öar som hon kan utforska och köra sina sprinter och zoomisar på klipporna!

Vi ser fram emot många härliga år framöver tillsammans med vår bästa fyrfota vän! Vi hade inte kunnat få en bättre matchning! ❤️