Hälsningar från Ocean

Hej!

Tänkte bara skicka en hälsning från Ocean som har bott med oss i snart 4 år nu.

Hon är världens bästa hund! Hon har varit så snäll och glad och verkligen visat hur lycklig hon är och hur skönt det är att få ha en familj. Hon var lite svår att kommunicera med i början, men vi lärde oss att förstå varandra mer och mer, och nu är allt sådär självklart som det bara kan vara med en älskad hund.
Från början hade hon en hundkompis, men han blev gammal, fick stora ryggproblem och finns inte med oss längre. Så nu är det vi; Emilia, Robin och Ocean som är mycket lycklig och sammansvetsad liten familj 😀
Hon är med oss ungefär jämt, på jobbet blir hon beundrad (och fotograferad, då vi delar lokal med en fotograf som är kär i Ocean) och annars hänger hon på gården, antingen vid huset i skogen eller stugan i fjällen. Hon går jättefint i koppel, men det behövs oftast inte då det ungefär aldrig finns bilar i vår närhet, och hon är väldigt lyhörd och skulle inte ens jaga en hare om man säger nej.
Hon har en ”farfar” som hon älskar och som älskar henne, han har hästgård så där är hon på besök ibland om husse och matte ska iväg.
Tack tack tack från alla oss! Vi älskar henne oändligt, och är så glada att ni fixade hit henne!