Hälsningar från Noomi

Hej, här kommer en hälsning från vår älskade Noomi!

I juni fick vi äntligen hem vår efterlängtade tjej. När vi väntade på vår tur höjdes pulsen och en blandning av nervös och förväntan spreds i kroppen. Vad var det för individ som skulle komma ut från bussen? Hur skulle det gå med vår Frasse som väntade hemma? När det till slut blev vår tur och bussdörrarna slog upp tultade Noomi ut och det var direkt kärlek vid första ögonkastet. 😍 Hon fann sig blixtsnabbt och efter ett par dagar kändes det som att det inte fanns ett ”innan Noomi”. Det kändes som att hon alltid varit med oss, så självklar och kärleksfull från första sekunden.

En underbar sommar och vinter har passerat och vi firade Noomis 5-årsdag på nyårsdagen.

Noomi charmar precis varenda människa som träffar henne och hon är så fin med barn. Perfekt för hundrädda barn som behöver träna på att våga klappa. Noomi är alltid så lugn, glad och trygg. Det går inte att föreställa sig vad hon har gått igenom innan hon kom till oss och det är inte heller någonting som märks på henne. Hon är bara så tacksam, kärleksfull och MYSIG. En sån där drömhund som man kan ligga och krama i timmar. Hon bjuder också på väldigt mycket skratt. Tungan är alltid ute och hon är ett riktigt busfrö emellanåt. ❤️

Vi är så glada och tacksamma för Hundar Utan Hem. Hädanefter kommer vi inte skaffa hundar från någon annanstans. Ni känns så trygga och professionella och är makalösa på att placera hundar rätt.

Stor kram och TACK för vår älskling Noomi som vi är så vansinnigt kära i.