Hälsningar från Nolan och Bella

Hallå alla, här kommer en hälsning från Bella och Nolan!

Sedan jag fick hem Nolan den 18 december har vi i stort sett varit tillsammans 100% av tiden, och jag hade inte kunnat önska mig en bättre familjemedlem. Nolan älskar alla människor och är bland den snällaste hunden som finns, han är en riktig morsgris (vilket inte matte är emot) och vill helst inte att matte ens ska läsa en tidning utan att samtidigt klia prinsen på magen.

Han är otroligt duktig på promenader och har börjat kunna gå lös när vi går i skog eller ute på landet och älskar att vara utomhus!

När vi är hemma sitter han gärna i mattes knä eller ligger så nära så han känner att jag är där och när det är dags att sova är det mattes famn som gäller!

Det är många som berömmer en och berättar hur bra Nolan har det som fått ett hem men jag är helt säker på att Nolan har gjort precis lika mycket för mig, han är det bästa som har hänt mig och vare sig vi ska köpa hundmat eller hälsa på en kompis så gör vi det alltid tillsammans, för lika mycket som han kanske behöver mig behöver jag också honom.

Jag är er så troligt tacksam att jag fick den här möjligheten.

Många kramar och pussar från Nolan och matte Bella!