Hälsningar från Misty

Hej !

Jag vill bara säga att ni är underbara på Hundar utan hem som lyckas hitta en familj till mig. Den 7 maj 2020 kom jag till Sverige och fick jag träffa min älskade husse och matte.

Jag trivs utmärkt i min familj och har fått lära mig att åka båt, slöa på soffan och allt annat som de trodde att jag inte kunde. När jag kom hit så var det en del saker som var nya och lite läskiga för mig som jag gärna skällde på. Med träning går det nu riktigt bra (fast ibland kan jag inte hålla mig och då skäller jag på dem i alla fall). Tålamod ska man ha! 😎

Skogspromenaderna är riktigt härliga. Då man får nosa, spåra och kolla var alla rådjuren är. Jag har fått många nya hundkompisar i vårat område, och vi är på hundstund då och då på onsdagar vilket jag tycker är kul. Men allra roligast är det att leka boll med min älskade husse!

Mvh Misty!