Hälsningar från Maja (fd Delia)

Hej!

Här kommer en hälsning från Maja (fd Delia) som älskar att vara utomhus och springa fritt. 🥰 Det absolut bästa hon vet är sina tennisbollar, då spelar inget annat roll!

Maja trivs bäst utan koppel, och efter en massa träning så lyssnar hon jättebra på inkallning och behöver därför bara ha koppel vid promenader ”mitt i byn”. Vi pendlar varje dag till/från jobb, samt upp till fjällen minst 1 gång i månaden, och hon sover bara genom bilfärden. En riktig drömhund att pendla med!

På vardagarna är hon med sin livskamrat Max på jobbet. Han är en äldre herre och hon en ung sprudlande tjej, så han låter värre än åskan när han tycker att hon blir för jobbig men ändå så accepterade han henne fort. Han är också adopterad via er från Irland, bifogar en bild på dom två när dom myser i varsin hundbädd på jobbet.

Hon charmar exakt alla som möter henne och har aldrig visat sig ostabil i humör. Tvärtom, hon vill sitta och ha ögonkontakt med den hon går fram till, ett sätt för henne att läsa av personen. En helt fantastisk tjej som fick berika vårat liv!

Mvh Sandra