Hälsningar från Maja (066)

Maja flyttade hem till mig i slutet av Januari i år. Det har varit full fart redan från första mötet. Hon är en glad och sprallig liten individ. Vi har delat många skratt tillsammans och fler blir det! Hon bor för närvarande med mig och mina två katter som hon tycker mycket om. Yngsta katten och Maja är riktiga bästisar, dom brottas, jagar varann och leker så bra ihop. Maja funkar med alla människor och djur vi stött på, hon är en så snäll hund som inte vill något annat än att vara kompis med alla.

Maja älskar att vara lös och ta långa skogspromenader. Finns inget som stoppar henne hon springer och skuttar både högt och lågt. Gärna efter en pinne och så kommer dom kända ”pudelrycken” så springer hon fram och tillbaka i full fart. Finns inget stopp på hennes energi men hon har lärt sig att koppla av när man är hemma.

Maja följer med mig till jobbet där hon får sitta med kollegornas egna hundar som är en liten mix av allt möjligt. Maja hade svårt med hundspråket när hon kom till mig och tack vare att hon får sitta med dessa hundar har hon lärt sig och utvecklats enormt.

Varje dag har sina nya utmaningar och det är så kul att utvecklas tillsammans med Maja. Jag är så glad att jag fick adoptera just henne. Tack till alla er som gjorde detta möjligt!

Med vänliga hälsningar
Maja och matte Jonna