Hälsningar från Kyla

Hej!

Jag heter Kyla (uttalas Kajla på svenska) och är en blandning av Springer spaniel och Boxer. Jättekonstig blandning tycker vissa, jag själv tycker jag är unik!

Min matte hämtade mig hösten 2019 och jag tog min nya familj med storm! Jag fick lära mig en massa nya saker, vilken tur att jag är så lättlärd. Jag kan till exempel sitta fint, spela död och vinka. Det roligaste jag lärt mig är att spåra. Jag kan spåra flera kilometer! Dom små människorna i familjen gillar att gömma sig i skogen och då får jag leta efter dom. Jag får alltid något gott när jag spårat fram dom. Bästa leken tycker jag. Näst bäst är råbiff. Om jag lägger tassen på Husses ben och blinkar extra mycket med mina fantastiskt vackra glittrande bruna ögon får jag till 99% chans smaka en bit eller två. Då smälter Husse säger han. Jag gillar när Husse smälter då får man oftast som man vill. Jag är en hund som gillar att få klorna klippta (för vem gillar inte lite pedikyr) och doften av vilt är det bästa jag vet. Så härligt!

Det var lite om mig! Matte hälsar också att adoptera mig är det bästa hon gjort och hoppas på att fler gör som henne.

Kramar från Kyla