Hälsningar från Kona (fd Corona)

Det blev intensivt under sommaren 2019 då vi gjorde flera intresseanmälningar på hundar. Då dök hon upp, Kona (eller Corona som hon också hette). Vi valde Kona och idag är vi verkligen glada för det. En bedårande Boxer / Springer Spaniel-mix som dessutom fanns i Sverige. Vi blev störtkära i henne!

Vi blev intervjuade och gick igenom, fick ett hembesök och klarade det och sedan samtalet att vi skulle kunna få träffa henne där hon var på jour. Vi förberedde med allt vad vi trodde att hon skulle behöva, åkte till Hässelby och träffade en sex månaders yrväder. Vi föll för henne direkt och jag var så ivrig att få åka därifrån att jag klämde fingrarna i bildörren. Väl hemma var det ett race! Vi hade läst på och fått tips om hur vi kunde jobba med att få henne rumsren och det gick bra.

Det där med hundsäng var till en början överskattat, för hon var en liten tjej som skulle ligga hos husse och matte i deras säng.  Kona är fortfarande en mycket pigg tik som gillar att jobba med kropp och knopp. Men hon slappar lika gärna i soffan hemma. Vårt liv har berikas ännu mer när vi blev med hund, skulle inte kunna tänka mig ett liv utan igen. Vi är som vandrade ambassadörer för HUH och med hennes originella utseende får vi en del frågor – vad är det för ras? Ingen har kunnat gissa vad hon är, vår lilla pirat.
Tack Hundar Utan Hem och alla som varit involverade på ett eller annat sätt innan Kona blev vår!