Hälsningar från Kira

Hej! Här kommer en hälsning från mig, Kira. Jag och min husse hittade varandra den 29:e januari 2022 efter att husse hade försökt adoptera en hund i flera år men inte riktigt hittat rätt.

Det var lite jobbigt i början då jag kom till mitt nya hem, men vi började lära känna varandra med träning och gos. Ett stort plus var att husse lekte mycket med mig och gav mig en massa godis när jag var duktig!

Jag började på ett jättebra dagis och det har varit väldigt bra för mig att umgås med andra hundar och lära mig att kommunicera. Husse och jag har gått ett par kurser tillsammans och det har varit bra för oss bägge.

Nu har vi levt tillsammans i snart 2 år, och husse och matte älskar mig och jag älskar dom!

De säger varje dag att jag är finast på jorden. ❤️

Hälsningar
Kira & husse Thomas Häll