Hälsningar från Iris i Abisko

Hej!

Här kommer en liten hälsning från Abisko. Vi har valt att döpa om Judy och hör och häpna, hon lyssnar när vi ropar Iiiris efter henne. Hon har också lärt sig några andra ord: sitt, mat och godis. När vi är ute och går vet hon precis när vi vänder hemåt och närmar oss, då raskar hon på stegen för att få komma hem. Hon springer raka vägen in till barnen om de inte varit med på promenaden. Viftar så på svansen att hela rumpan svänger.

Ingen har sett en lyckligare hund än när barnen vaknar på morgonen och hon får önska dem god morgon och busa lite innan skolan.
Hon föredrar att ligga på en kudde framför kaminen på kvällen eller att vi ligger på golvet bredvid kaminen med henne. Hon har tagit våra hjärtan med storm och bjuder på både gos och skratt med sina valpskutt och knasiga upptåg! (Veden bredvid kaminen möbleras om ofta och hon missar inte ett steg i köket, för hon vet att det är där maten finns)

Tack för att ni hjälpte oss att få hem just denna lilla guldklimp! Hon känns som den saknade pusselbiten som bara föll på plats ❤

Sandra Nilsson Tuisko med familj