Hälsningar från Frasse (fd Freckles)

Nu har det gått strax över ett halvår sedan jag kom till mitt hem och min familj här i Roslagen. I början hade jag svårt att förstå matte och husse då allting var så nytt plus ett främmande språk. Jag har lärt mig att inte leka med mina tänder då det kan göra ont och att sitta fint för att vänta på varsågod när husse och matte ger mig mat. Dom har tagit med mig på så mycket roliga äventyr. Allt ifrån båtlivet i skärgården till att fjällvandra och cykelsemester på Ven. Jag kunde inte fått en bättre husse och matte som älskar mig mer än vad dom gör. Dom är bäst!
Vi är så glada och tacksamma över att vi fick möjligheten att adoptera Frasse. Från den stunden vi hämtade upp honom så har allting känts så rätt. Det här var det bästa beslutet vi tagit att kontakta er om honom.
Mvh
Josefin, Krister & Frasse