Hälsningar från Fly

Hej! Jag heter Fly. Jag bodde på Irland och för 10 veckor sedan kom jag till min nya familj här i Sverige. Jag stormtrivs och livet leker. Matte och husse hittar på en massa kul för mig att göra både inne och ute i skogen och vi går på hund-parkour. Jag har min lille storebror Cliff, en äldre Dansk-Svensk Gårdshund som jag leker med och min kompis Nässla som också är en Gårdshund. Matte och Husse säger varje dag hur mycket de älskar mig och min bror. De är väldigt lyckliga över att få dela sitt liv med mig och jag är lycklig att få vara del av deras. Jag älskar barn och små hundar och jag vill så gärna hälsa på alla jag möter. Det bästa jag vet är våra skogspromenader då jag kan få springa som en tok tills jag är riktigt trött. Kvällen tillbringar jag på soffan oftast trött efter dagens lek och träning. På morgonen är jag lika pigg och då kör vi igen. Stort tack till Yvette som hjälpte mig att komma hit till min familj.

Kram på er.
Fly med familj